Soul & Gospel in Spanje

Van 31 juli t/m 4 augustus 2022. Een 5-daagse zangvakantie in het schitterend gelegen La Miana!

Wat gaan we doen?

Onder leiding van Jeannet de Jager en Elly Machtel zingen we lekkere Soulful nummers en de mooiste gospels. Driestemmig, soms vier of zelfs vijfstemmig, en ruimte voor solo’s voor wie wil.  Op de dag van aankomst doen we vaak al een kennismakingssessie om lekker in de sfeer te komen. Op dag 2, 3 en 4 repeteren we ’s ochtends tot lunchtijd, zijn we ’s middags heerlijk vrij en gaan we in de  vooravond weer verder met onze zangmissie. Om het maximale uit deze dagen te halen proberen we op dag 5 pas ’s avonds terug te vliegen en ’s ochtends voor vertrek een koffieconcert te doen voor de locals in ‘Bar Anton’ in het dorp.

Ons Zingenindezon verblijf

We verblijven in de prachtige oude pastorie ‘Rectoria de la Miana’ uit de 12e eeuw, gelegen in een van de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. Dit kleine landgoed heeft nog een Romaans kapelletje en ruïnes van een middeleeuws kasteel. Als kers op de taart is er een sprookjesachtig gelegen zwembad met zonneterras. In de Rectoria bevinden zich sfeervolle, authentieke tweepersoons-kamers, met uiteraard eenpersoonsbedden. Er zijn voldoende badkamers aanwezig, die je in principe deelt met de andere deelnemers. Ook zijn er een aantal eenpersoonskamers beschikbaar.

Wat gaan we zingen en wie gaat er mee?

Elke enthousiast zangliefhebber is van harte welkom. Veel van onze gasten zingen in een koor, anderen zingen de sterren uit de lucht onder de douche of de auto. En soms gaan er ook solozangers mee. We worden in ieder geval allemaal blij van het zingen. Kan je ook mee als beginner? Jazeker! En…heb je geen last van het niveauverschil als je al best wat ervaring hebt? Om te werken met niveauverschil is inmiddels onze specialiteit! We bepalen ter plekke wie wat wil en kan zingen, en passen vaak onze arrangementen zodanig aan, dat elke koor of solozanger aan zijn trekken komt. Tijdens de zangsessies zingen we meerstemmige Gospel en Soulnummers. Bij sommige nummers is er ruimte voor solisten. je hoeft de nummers niet van te voren in te studeren. Wij nemen teksten voor jullie mee en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Ben je instumentalist en zou je het leuk vinden om mee te spelen? Laat het ons weten!

De prachtige kapel

Gaan we ook optreden?

We werken toe naar een optreden in de fameuze Bar Anton in het nabijgelegen dorp St Jaume de Llerca. Mocht dit door omstandigheden niet kunnen dan maken we een filmpje in de waanzinnig mooie kapel, of zingen we acapella op een plein in Besalu!

Het enthousiaste publiek bij Bar Anton

En verder?

Eigenaar Frans geeft een rondleiding langs de ruïne van het Middeleeuwse kasteel waar we op uit kijken, en vertelt enthousiast over de historische achtergrond van het landgoed.

In de omgeving kan je prachtig wandelen! Er zijn routes in de omgeving, oa die naar El Paradiso, een diep verscholen meertje met een watervalletje op zo’n 30 minuten lopen  van La Miana. 

Met de bus vanuit ons dorp ben je in 10 minuten bij het prachtige Middeleeuws plaatsje Besalu.

Besalu…

Wat kost het?

635,- euro

Inclusief:

  • Verblijf op landgoed La Miana in een gedeelde kamer 
  • Vol pension (ontbijt, lunch en diner – met landwijntjes tijdens het diner, koffie en thee tijdens de lessen in de ochtenden)

Exclusief:

  • Vlucht en transfer (we vliegen meestal op Barcelona)
  • Overige drankjes

Wil je graag een single room? Vanwege beperkte beschikbaarheid  hopen we op zoveel mogelijk zingende roommates. Hierdoor is de singleroomtoeslag 135 euro voor 4 nachten. 

Het ticket

We vliegen in principe gezamenlijk vanaf Schiphol, meestal op Barcelona, soms naar Girona, als de vliegtijden gunstig zijn.
Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn, zullen we je informeren over de gunstigste prijs, vliegtuigmaatschappij en luchthaven, zodat we zoveel mogelijk dezelfde vlucht hebben.
Het ticket boek je dus zelf. Uiteraard bent je vrij om een andere (eerdere) vlucht te nemen, of met de auto of trein te reizen. In dat geval zijn de transferkosten voor jezelf.

Vanaf het vliegveld kan je op verschillende manieren op onze locatie komen, met een huurauto, met een luxe stadsbus vanaf het busstation in het centrum, of (bij voldoende passagiers), met een door ons gehuurde privébus die ons oppikt op het vliegveld en afzet op ons vakantieadres.

La Miana in de zon

Samengevat:

Datum: 31 juli t/m 4 augustus
Locatie: Spaanse Pyreneeën
Prijs gedeelde kamer: 635,-
Prijs eenpersoonskamer: 770,-
Aanbetaling: 300,-
Resterend bedrag uiterlijk te betalen 15 juli
Resterend bedrag gedeelde kamer: 335,-
Resterend bedrag eenpersoonskamer: 470,-

Ga jij voor Soul & Gospel?

Vult het aanmeldingsformulier dat hieronder staat in, doe je aanbetaling en je plek is gereserveerd!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Er gaat een kopie van je boekingsformulier naar het e-mailadres dat je hier invult
    Om na afloop foto's en filmpjes te delen, vragen we je of je het goed vindt om je emailadres te delen in komende groepsmails met betrekking tot je reis of dagworkshop. Mocht je dat liever NIET willen dan kun je dat hier aangeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.