Zingen in Sissi, Kreta

Van 30 september t/m 7 oktober hebben we wegens succes een extra week ingepland op deze heerlijke plek!

Wat gaan we doen?

We gaan naar het gezellige kleine vissersplaatsje Sissi op Kreta. Heerlijk genieten van de warme zon op een typisch Grieks terrasje, kijken naar de bootjes, of wandelen naar een verscholen baaitje. We gaan zingen op ons oefenterras aan zee, slenteren door de winkelstraatjes en smullen van heerlijke Griekse mezes (hapjes). Verder bezichtigen we een klooster en maken een trip naar schattige bergdorpjes. We hopen weer op muzikale ontmoetingen en treden op voor de locals.

Ons Zingenindezon verblijf

Op een steenworp van het haventje ligt ons mooie hotel Castello Village waar we mogen  repeteren aan het zwembad met uitzicht op zee. De kamers zijn mooi verzorgd, het eten is er heerlijk en afwisselend en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Castello Village heeft een eigen spa waar je je heerlijk kan laten masseren (een aanrader!). Naast onze groep verblijven er ook andere gasten in ons hotel. De gasten vinden het zanggebeuren altijd erg leuk, sommigen komen speciaal naar onze repetities luisteren in onze pergola aan zee!

Hoe ziet onze dagindeling eruit?

We beginnen de dag met een heerlijk Grieks ontbijtje in onze patio.  Hierna gaan we afwisselend aan de slag met zangcoaches Ilse Huizinga of Mariecke Lepeltak, waarna we ons storten op lekkere meerstemmige nummers in diverse stijlen. Na de koffiepauze wisselen we van docent met weer nieuwe nummers en een nieuwe aanpak. Voor ieder wat wils dus.

Na de lunch zijn we vrij om te genieten van de zon en vakantie te vieren! Eindelijk dat boek lezen aan het zwembad (er zijn er twee!) of wandelen naar het heerlijke strandje in de baai verderop. En vergeet vooral niet een té lekkere icecoffee te drinken in de haven, of je eigen parfum samen te laten stellen in een van de schattige winkeltjes…

Impressie van een zangvakantie in Sissi

In de vooravond gaan we dan weer verder met onze groepsnummer maar is er ook ruimte voor een mini privélesje voor degenen die dat willen. Erg leerzaam en leuk om naar te kijken, en misschien zingen we er ter plekke wel wat backingvocals bij! Soms doen we ook een themaworkshop ‘Sing the Blues’, ‘Sing the Gospel’, of schrijven we samen ter plekke een nieuw nummer! Daarna gaan we weer aan tafel om te genieten van heerlijke gerechten als tzatziki, stifado’s (stoofschotels), heerlijke salades, gemista (gevulde tomaten), dolma’s, zoete koekjes en baklava. Als we thuis zijn gaan we weer op dieet….

Wat kost het?

Deze week kost 875,-

Dit is incl. verblijf in Castello Village, transfers van en naar de luchthaven, 7x ontbijt, 7x diner, drie lunches, het dorpentripje met de happytrain en alle workshops.
Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Heraklion), overige lunches, drankjes en een eventuele reis- en annuleringsverzekering.
We reizen samen met de groep vanaf Schiphol. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben geven we je de gegevens door van de door ons gekozen vlucht. Uiteraard ben je vrij om je eigen vlucht te kiezen of te verlengen. In dit geval regel je zelf het transfer van en naar de luchthaven.

*Deze prijs is op basis van gebruik van een tweepersoonskamer.
Indien nog beschikbaar kan je een eenpersoonskamer aanvragen met een meerprijs van 250.-

Boeken in Coronatijden

Gelukkig lijken de onzekere tijden verleden tijd maar mochten we ons avontuur toch moeten cancelen door corona is ons hotel zeer schappelijk en kunnen we indien nodig de week verzetten. Kijk voor meer informatie over boeken in coronatijden op: Ons Corona beleid

Sissi in de zon

Samengevat:

Datum: 30 september t/m 7 oktober
Locatie: Sissi, Kreta
Prijs gedeelde kamer: 875,-
Prijs eenpersoonskamer: 1125,-
Aanbetaling: 300,-
Resterend bedrag uiterlijk te betalen 25 juli
Resterend bedrag gedeelde kamer: 575,-
Resterend bedrag eenpersoonskamer: 825,-

Ja, ik wil mee zingen in Sissi

Vult het aanmeldingsformulier hieronder in, maak je aanbetaling in orde en je plek is gereserveerd!

Aanmeldformulier Zingen in de zon in het buitenland

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Er gaat een kopie van je boekingsformulier naar het e-mailadres dat je hier invult
    Om na afloop foto's en filmpjes te delen, vragen we je of je het goed vindt om je emailadres te delen in komende groepsmails met betrekking tot je reis of dagworkshop. Mocht je dat liever NIET willen dan kun je dat hier aangeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.