Zingen en genieten op Kreta

Van 2 t/m 9 september 2022 zingen we voor de dorpsbewoners van het authentieke en kleurrijke plaatsje Mirtos.

Wat gaan we doen?

We gaan zingen in het kleinschalige badplaatsje Mirtos, aan de Zuidkust van Kreta. Een kleine gezellige boulevard met ouderwets Griekse terrasjes, bijzonder leuke winkeltjes en kneuterige zijstraatjes. Een kerkje, pleintjes, en…..een heerlijk zandstrand…….

We zingen op het terras van buurvrouw Hermioni, op het terras van Nicos met uitzicht op zee, en op het kerkplein. Ook gaan we een dagje op stap. We repeteren in een schattig bergdorpje en bezichtigen een prachtige kloof. We doen een openbare repetitie in ons buurdorpje en geven de dag voor vertrek een mooi afsluitend optreden voor het personeel én de gasten van ons hotel.

Ons Zingenindezon verblijf

We kozen voor het kleine gemoedelijke hotel Mirtos op nog geen 50 meter van het strand en terrasjes. Hun gezellige terras, lieve gastvrouw Janna, verzorgde kamers en hun goed bekend staande keuken gaf de doorslag.

Hoe ziet onze dagindeling eruit?

We beginnen de dag met een heerlijk Grieks ontbijtje. Daarna gaan we aan de slag en storten ons na een inzingsessie op lekkere meerstemmige nummers in diverse stijlen. Na de koffiepauze zingen we, vaak weer op een andere zonnige locatie, vrolijk verder tot lunchtijd.  Daarna zijn we vrij om vakantie te vieren, een terrasje te pakken, te wandelen of heerlijk aan het strand te liggen.

Wat gaan we zingen?

Tijdens de zangsessies zingen we met name meerstemmig vanuit diverse lichte muziek stijlen. Een lekker popnummer, een opzwepende gospel of een swingende standard dus voor ieder wat wils! En bij sommige nummers is er ruimte voor solisten. Je hoeft de nummers niet van te voren in te studeren. Wij nemen teksten voor jullie mee en je hoeft geen noten te kunnen lezen.

Wie gaan er mee en wat is het niveau?

Elke enthousiast zangliefhebber is van harte welkom. Veel van onze gasten zingen in een koor, anderen zingen de sterren uit de lucht onder de douche of de auto. En soms gaan er ook solozangers mee. We worden in ieder geval allemaal blij van het zingen. Kan je ook mee als beginner? Jazeker! En…heb je geen last van het niveauverschil als je al best wat ervaring hebt? Om te werken met niveauverschil is inmiddels onze specialiteit! We bepalen ter plekke wie wat wil en kan zingen, en passen vaak onze arrangementen zodanig aan, dat elke koor of solozanger aan zijn trekken komt.

Impressie van deze zangweek

Wat kost het?

Deze 8 daagse Mirtosweek kost 849,- 
Dit is incl. verblijf in Hotel Mirtos*, transfers van en naar de luchthaven, 7x ontbijt, 7x diner, 3 groepslunches, tripje naar de bergen en alle workshops.
Voor eigen rekening zijn de kosten voor je ticket (we vliegen op Heraklion), drankjes, overige lunches en een eventuele reis- en annuleringsverzekering.
We reizen samen met de groep vanaf Schiphol. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben geven we je de gegevens door van de door ons gekozen vlucht. Uiteraard ben je vrij om een andere vlucht te kiezen of te verlengen. In dit geval regel je zelf het transfer van en naar de luchthaven.

*Deze prijs is op basis van gebruik van een tweepersoonskamer met losse bedden. Vanwege beperkte beschikbaarheid van singlerooms, hopen we dus op zoveel mogelijk zingende roommates. Indien nog beschikbaar is de singleroomtoeslag 225,-                                                      

Mirtos in de zon

Samengevat:

Datum: 2 t/m 9 september
Locatie: Mirtos, Kreta
Prijs gedeelde kamer: 849,-
Prijs eenpersoonskamer: 1074,-
Aanbetaling: 300,-
Resterend bedrag uiterlijk te betalen 22 juli
Resterend bedrag gedeelde kamer: 549,-
Resterend bedrag eenpersoonskamer: 774,-

Ga je mee zingen op zuid Kreta?

Vult het aanmeldingsformulier hieronder in, maak je aanbetaling in orde en je plek is gereserveerd!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Er gaat een kopie van je boekingsformulier naar het e-mailadres dat je hier invult
    Om na afloop foto's en filmpjes te delen, vragen we je of je het goed vindt om je emailadres te delen in komende groepsmails met betrekking tot je reis of dagworkshop. Mocht je dat liever NIET willen dan kun je dat hier aangeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.