Boekingsvoorwaarden

Aansprakelijkheid

Zingen in de Zon is  initiatiefnemer, gids en workshopleider van deze reis.
Zingen in de Zon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of schade aan je persoonlijke eigendommen, persoonlijke ongevallen of ziekten tijdens deze reis.
Ook ernstige vertragingen of uitvallende vluchten door bv natuurrampen, stakingen, epidemie├źn of een negatief reisadvies zijn voor eigen risico.
Je dient hier zelf een passende reis- en annuleringsverzekering voor af te sluiten.

Annuleren

Jouw boeking is definitief bij het doen van een aanbetaling. Bij het boeken van de reis ga je akkoord met het doen van de restbetaling uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis, bij sommige reizen zoals Egypte is dat 8 weken voor de reis. Indien je zelf beslist jouw reis te annuleren vindt er geen restitutie plaats van de reissom. Een annuleringsverzekering is het overwegen waard. Mocht er voor een reis te weinig deelnemers zijn (dit komt zelden voor) dan wordt de aanbetaling teruggestort.

Toeristenbelasting
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting voor zover niet genoemd of bekend was ten tijde van het online zetten van de reis. Dit bedrag wordt bij het uitchecken verekend.

Annuleren dagworkshop Durgerdam:
Bij annulering van een dagworkshop door Zingen in de zon wordt de gehele (aan)betaling teruggestort. Mocht je als cursist moeten annuleren dan kan je tot 14 dagen voor de workshop een tegoedbon van 50,- meenemen naar een volgende dagworkshop gegeven door dezelfde docenten.
Vanaf 14 dagen voor de dagworkshop kan er geen restitutie meer plaatsvinden van de betaling. Wel mag je jouw plek met of zonder korting doorverkopen aan een ander. Als je dit via social media doet helpen we je graag door jouw bericht te delen.


Elly Machtel